Disúrbia
Bitàcora sobre la disciplina urbanística a les Illes Balears
Inicio > Historias > Bauzá diu que ha obert expedient a les 13 cases il·legals de Marratxí

Bauzá diu que ha obert expedient a les 13 cases il·legals de Marratxí

(Diari de Balears, 19/12/2010)

El batle i president del PP assegura que no ha rebut cap notificació judicial arran de la investigació de la Fiscalia i la Guàrdia Civil. El també cap d’Urbanisme municipal afirma que està “molt tranquil”

Quim Torres. El batle de Marratxí i president del PP balear, José Ramón Bauzá, assegurà ahir que les tretze construccions il·legals del seu terme que investiga la Fiscalia de Medi Ambient tenen obert un expedient d'infracció urbanística des del moment que el zelador municipal en detectà la irregularitat. Bauzá, que també és el responsable d'Urbanisme, assegurà que no ha rebut cap notificació del Jutjat arran de la investigació que es porta a terme, en la qual la Guàrdia Civil ha interrogat deu denunciats. Afirmà que està "molt tranquil" i que oferirà la "màxima col·laboració" a la Justícia.

La Fiscalia investiga 13 cases il·legals a Marratxí arrant de la denúncia d'un particular a la Guàrdia Civil l'any 2009. Segons el demandant, el procediment era el de demanar permisos d'obra menor per, en realitat, fer cases. Bauzá advertí que quan es detectà s'obriren expedients d'infracció urbanística i es notificà als autors. El batle no aclarí si s'aturarien les obres o si ja estaven concloses. Sí que recalcà que les obres irregulars no tenen llicència perquè la demanà per a altres coses i advertí que els expedients oberts segueixen el seu curs. Apuntà que aquests són "tràmits ordinàris" i que ell no està al corrent de la situació en què es troben.

"Estam tan tranquils amb el compliment de la normativa urbanística que hem estat dels pocs i dels primers ajuntaments que ens hem adherit a l'Agència de Disciplina Urbanística del Consell", assegurà el batle. L'entrada a l'Agència suposa cedir a aquest organisme del Consell la inspecció, sanció i restabliment de la legalitat urbanística en rústic. L'adhesió, però, es produí per febrer i és posterior als fets que ara s'investiguen.

"És un desastre", diu el PSIB

A tot això, el secretari d'organització dels Socialistes de Mallorca, Miquel Coll, assegurà que "la gestió municipal de Bauzá és un autèntic desastre" perquè "està massa enfeinat intentant resoldre els conflictes interns del PP".

Referencias (TrackBacks)

URL de trackback de esta historia http://disurbia.blogalia.com//trackbacks/68487

Comentarios

		

Arxius

<Febrero 2024
Lu Ma Mi Ju Vi Sa Do
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29      

Categories

 • Eivissa i Formentera
 • Especial
 • Mallorca
 • Menorca
 • Operacio Voramar
 • Suprainsular
 • Etiquetes

  Llista d'etiquetes

  Documents

 • Altres infraccions
 • Notícies d'anys anteriors
 • Què és Disúrbia?
 • Recopilacions de notícies
 • Cercador de Disúrbia:


  Disúrbia. Recull de notícies 2000-2004

  Blogalia

  Blogalia