Disúrbia
Bitàcora sobre la disciplina urbanística a les Illes Balears
Inicio > Historias > Campos: Prohens es torna a desdir i impedeix la visita dels periodistes a la seva soll

Campos: Prohens es torna a desdir i impedeix la visita dels periodistes a la seva soll

(Diari de Balears, 3/06/2005)

El batle digué al ple i per escrit que «tothom que hi vulgui anar que hi vagi», però ara s'hi nega

TONI GOMIS. Palma.
Andreu Prohens, batle de Campos (PP), es tornà a desdir ahir i prohibí l'accés als redactors d'aquest diari a la «soll» amb xemeneia que es troba a la seva finca. Al darrer ple municipal i també en una carta dirigida als mitjans de comunicació, Prohens convidà a anar a ca seva «qualsevol persona que volgués comprovar» si les construccions denunciades a la seva finca eren cases o una soll i un colomer. Però la convidada quedà, a la vista dels fets, en una simple mentida.

Diari de Balears aconseguí tenir notícies d'Andreu Prohens després d'haver intentat contactar amb ell durant dos dies sense èxit ja que, en tots els intents, el batle «estava reunit». Després d'aquesta maratoniana i esgotadora «reunió» de dos dies, i gràcies a la col·laboració del president del Parlament i del Partit Popular de Mallorca, Pere Rotger, s'aconseguí obtenir resposta del primer regidor campaner. No obstant això, Prohens no contestà al telèfon quan fou requerit, sinó que va ser el mateix Pere Rotger que li féu de «portaveu».

Segons les paraules transmeses pel president del Parlament de part del mateix Prohens, «mentre l'assumpte estigui als jutjats serà millor que ningú vagi a la casa». Això és el que li ha aconsellat el seu misser. A més, Rotger assegurà que «Prohens no vol fer més declaracions sobre l'assumpte perquè considera que ja és suficient i vol evitar encendre més la polèmica».

Aquest diari també es posà en contacte amb el secretari general del PP, José Maria Rodriguez, el qual expressà la seva «satisfacció» perquè Prohens «no vulgui parlar més sobre aquest assumpte», i el desig «que s'acabi amb tota aquesta polèmica».

L'episodi de la denúncia contra el batle està donant lloc a tota mena de comentaris al poble. Alguns veïns deien ahir dematí, amb gest divertit, que quan es morin es volen reencarnar «en porcs com els de Prohens». «I què hem de dir... Aquests porcs viuen millor que nosaltres. Tenen xemeneia per no passar fred a l'hivern i un camí d'asfalt que els du fins a la barbacoa. Supòs que serà perquè no se'ls embrutin els potons de fang si volen fer una torrada». N'hi ha també que s'expressen en un altre sentit: «Em sap greu per Prohens. El que passa és una brega de poble que ha anat massa lluny», deia una veïnada.

Del que no queda dubte, així com es publicà ahir a la crònica «De porquera a porxera», de Joan Riera, és que Andreu Prohens no deixa entrar ningú dins ca seva, malgrat la invitació pública. Així, és difícil comprovar quines són les obres que ha fet i quina base té la denúncia presentada contra ell en els jutjats de Manacor per un presumpte delicte d'ordenació del territori.

Disúrbia: el "culebrón" del batle de Campos

Versió del Grup Serra:

Versió de El Mundo:

2005-06-03 | Etiquetes: | Categories: Mallorca | Enllaç

Referencias (TrackBacks)

URL de trackback de esta historia http://disurbia.blogalia.com//trackbacks/30382

Comentarios

		

Arxius

<Octubre 2023
Lu Ma Mi Ju Vi Sa Do
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
29 30 31        

Categories

 • Eivissa i Formentera
 • Especial
 • Mallorca
 • Menorca
 • Operacio Voramar
 • Suprainsular
 • Etiquetes

  Llista d'etiquetes

  Documents

 • Altres infraccions
 • Notícies d'anys anteriors
 • Què és Disúrbia?
 • Recopilacions de notícies
 • Cercador de Disúrbia:


  Disúrbia. Recull de notícies 2000-2004

  Blogalia

  Blogalia